IMG_20210925_224015_980.jpg

Eilen illan pikaisia pitsoja tortillapohjiin tehtynä. 

Pitsakastikkeen tein viimeisistä sisällä kypsyneisä tomaateista ( eivät olleet kovin makeita sellaisenaan syötäväksi), kotona kasvaneesta suippopaprikasta. Kuumensin ainekset tilkan vettä kanssa, soseutin, lisäsin tomaattipyrettä, yrttejä, suolaa, sokeria ja valkosipulia. 

Täytteinä käytin kinkkua, tonnikalaa, ananasta, pikkutomaatteja, auraa, paljon mozzarellaa (raasteena pohjalla ja vähän pinnallakin ja pallomozzarellaa pinnalla).

Paistoin tortillapitsat kiertoilmalla 250 asteisessa uunissa keskitasossa ihan vaan muutaman minuutin. 

IMG_20210925_214030.jpgIMG_20210925_215211.jpg

Paiston jälkeen pintaan vielä ripsaus pitsamaustetta, niin kylläpä maistuivatkin hyvälle. Tuota paprikaista kastiketta teen pitsoihin ehdottomasti uudemmankin kerran.