Itse tehdyn kebabin kokeilut jatkuvat....
Kebab-kokeilu 1 löydät täältä
Kebab-kokeilu 2 läydät täältä
Kebab-kokeilu 3.
1 kg naudan jauhelihaa
0.2 kg sian jauhelihaa
4 tl suolaa (ensi kerralla laitan 3 tl)
4 tl aromisuolaa (ensi kerralla 3 tl)
4 tl mustapippurirouhetta (ensi kerralla 3 tl)
3 tl paprikajauhetta
1½ tl korianteria (jauhettua), tätä ei ole välttämätöntä laittaa
3 tl valkosipulisuolaa
2 maustemittaa chiliä
lähes dl öljyä
-> eli tähän versioon laitoin mausteita reilummin kuin aikaisempiin kokeiluihini.... tuli aika tujua, joten suluissa määrät millä olen jatkossa tehnyt.
-> kebab valmistettu kuten aikaisemmissa kokeiluissa, sähkövatkaimella vatkasin oikein tehokkaasti turbonäppäin alhaalla 10 min... ja se oli ihan riittävä aika
Ehdottomasti parasta näistä kolmesta kokeiluista... mies kaipaisi kuulemma vielä vihreitä höytyviä = yrttejä kebabiin, joten kait sitä taas kohta tehdään uusi kokeilu...
Nämä kebabit syötiin riisin kanssa ihan lounasruokana isommalla porukalla...hyvin maistui kaikille parin eri soosin ja salaatin kera.
Kommentit