Itse tehdyn kebabin kokeilut jatkuvat....

Kebab-kokeilu 1 löydät täältä

Kebab-kokeilu 2 läydät täältä

Kebab-kokeilu 3.

1 kg naudan jauhelihaa

0.2 kg sian jauhelihaa

4 tl suolaa (ensi kerralla laitan 3 tl)

4 tl aromisuolaa (ensi kerralla 3 tl)

4 tl mustapippurirouhetta (ensi kerralla 3 tl)

3 tl paprikajauhetta

1½ tl korianteria (jauhettua), tätä ei ole välttämätöntä laittaa

3 tl valkosipulisuolaa

2 maustemittaa chiliä

lähes dl öljyä

-> eli tähän versioon laitoin mausteita reilummin kuin aikaisempiin kokeiluihini.... tuli aika tujua, joten suluissa määrät millä olen jatkossa tehnyt.

-> kebab valmistettu kuten aikaisemmissa kokeiluissa, sähkövatkaimella vatkasin oikein tehokkaasti turbonäppäin alhaalla 10 min... ja se oli ihan riittävä aika

1279814.jpg

Ehdottomasti parasta  näistä kolmesta kokeiluista... mies kaipaisi kuulemma vielä vihreitä höytyviä = yrttejä kebabiin, joten kait sitä taas kohta tehdään uusi kokeilu...

Nämä kebabit syötiin riisin kanssa ihan lounasruokana isommalla porukalla...hyvin maistui kaikille parin eri soosin ja salaatin kera.