1258720.jpg

Pitsapatonbgit

kaupan esipaistettuja patonkeja ( tai sämpylöitä) halkaistuna

pitsakastiketta ( minä laitoin paseerattua tomaattia+pyrettä +pitsamaustetta+suolaa+sokeria)

juustoraastetta

lisäksi vasemman puoleisissa on katkarapuja+keitettyä kmunaa+makkaraa

ja oikan puoleisissa ihan vaan kinkkuleikelettä + ananasta ja ihan vähän meetwurstia

-> koottuna pitsojen tapaan ja uuniin paistumaan 200 - 225 kunnes kypsää ja mieleinen väri... meillä oli uunissa lähes 20 minuuttia 

1258718.jpg

... ja näihin vielä juustoraastetta päälle... myös juustoviipaleet passaa ja sitten uuniin

1258722.jpg

Meillä oli sen verran voimakasta pitsakastiketta että makeat viinirypäleet maistuivat hyvälle "jälkiruokana"

huom! tietenkin pitsapatongit/pitsasämpylät voidaan  tehdä myös täysin kypsistä patongeista/sämpylöistä