Pitsapatonbgit
kaupan esipaistettuja patonkeja ( tai sämpylöitä) halkaistuna
pitsakastiketta ( minä laitoin paseerattua tomaattia+pyrettä +pitsamaustetta+suolaa+sokeria)
juustoraastetta
lisäksi vasemman puoleisissa on katkarapuja+keitettyä kmunaa+makkaraa
ja oikan puoleisissa ihan vaan kinkkuleikelettä + ananasta ja ihan vähän meetwurstia
-> koottuna pitsojen tapaan ja uuniin paistumaan 200 - 225 kunnes kypsää ja mieleinen väri... meillä oli uunissa lähes 20 minuuttia
... ja näihin vielä juustoraastetta päälle... myös juustoviipaleet passaa ja sitten uuniin
Meillä oli sen verran voimakasta pitsakastiketta että makeat viinirypäleet maistuivat hyvälle "jälkiruokana"
huom! tietenkin pitsapatongit/pitsasämpylät voidaan tehdä myös täysin kypsistä patongeista/sämpylöistä
Kommentit