Seitä juustokuorrutuksella ja Kipparin perunoita
Laita vuokaan n. 500 g pakasteperunasuikaleita + 1 dl pakastesipulikuutioita + mausteita ; paprikajauhetta, curryä, suolaa, aromat-seosta, sitruunapippuria. Kaada päälle 1 prk (=2½ dl) Kippari ruokakermaa. Kypsennä n. 200 asteisessa uunissa n. 20 min.
Laita (sulatetut) sei annospalat (400 g) perunoiden päälle ja ripottele niille mausteita. Jatka kypsentämistä n. 15 min. ja levitä kalapalojen päälle sekoitettu kuorrutus, missä on 2 dl juustoraastetta + 1 raaka muna. Jatka vielä kypsentämistä kunnes ruoka on kypsää ja kuorrutus on saanut väriä ( n. 15 min)
Ihan hyvää tämä oli.....harmi että muistin vasta syödessä, että jääkaapissa olis ollu aloitettu Aura paketti...sitä olis voinu murentaa vähän sekaan.
Kommentit