Laitan tämän kastikkeen ohjeen ihan omaan postaukseen, jotta ohje löytyy helposti... Tämä curry-ananaskastike on hyvää... uskokaa vaan! Sopii hyvin vaalealle lihalle mutta toimii yllättävän hyvin kalankin kanssa tai esim. kalapuikkojen/nugettien kanssa ja esim kasvispihvien seurana....tai ihan sellaisenaan pastan seurana...

1112640.jpg

Curry-ananaskastike

(ohje ilmoittaa tästä tulevan 4 annosta... hirveän iso annoskoko... minusta riittää ainaskin 7:lle)

50 g rasvaa 

1½ tl cyrrya ( minä laitoin vain 1 tl)

1 pieni sipuli

½ dl vehnäjauhoja

3 - 4 dl maitoa ( minä laitoin vain 3 dl, koska tykkään sakeammista kastikkeista..)

1 - 1½ dl ananasmurskaa valutettuna

½ tl sokeria

1 tl suolaa

½ tl valkosipulijauhetta

1 prk ( 1½dl) ranskankermaa eli Creme fraichea

Valmistaminen

- sulata rasva kattilassa ja lisää curry ja hienonnettu sipuli ja hauduta sipuli pehmeäksi

- sekoita jauhot sekaan ja heti perään maito ja sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Anna kiehua muutama minuutti

- lisää ananasmurska, mausteet ja ranskankerma ja kuumenna kastike vielä. Älä enää keitä!