keskiviikko, 14. huhtikuu 2010
Tällainen makea muunnos Nigellan fudgeohjeesta...

Karpalo-valkosuklaafudget
397 g kondensoitua maitoa
350 g valkosuklaata ( laitoin Pandan suklaata 330g)
1 kukkura dl sokeroituja kuivattuja karpaloita ( Reilu puolet Kaskein marjan 150 g pussista)
Laita kondensoitu maito ja suklaa kattilaan. Kuumenna pienellä lämmöllä koko ajan sekoittaen pohjaa myöten, kunnes suklaa on sulanut tasaisesti. Sekoita kuivatut karpalot joukkoon. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ( käytin pitkulaista leipävuokaa). Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai jopa yön yli. Kumoa levy ja leikkkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Tästä annoksesta tulee yllättävän paljon paloja... reilu 60 kpl.
Näitä karpalo-valkosuklaafudgeja ei syötykkään kotona, vaan vein ne maisteltaviksi erinäisille ryhmille.
Enemmän infoa karpaloista löydät täältä http://www.kaskeinmarja.fi/fi/tuotteet/vahittaiskauppa/
Kommentit