CIMG3473-normal.jpg

Nopeaa ja herkullista (meistä ainakin)

Possua, paprikaa, sipuleita, tomaattia ja mausteita...

CIMG3466-normal.jpg

Possua kasvispedillä

1 viljapossun sisäfile (maustamaton)

rasvaa paistamiseen

suolaa

mustapippuria myllystä

Kasvispeti

1 iso keltasipuli lohkoina

3 valkosipulin kynttä hienonnettuna/viipaloituna

1 punainen suippopaprika suikaloituna

15 kpl (pieni rasia) kirsikkatomaatteja puolitettuna

15 kpl säilöttyjä hillosipuleita

suolaa

sokeria

soijakastiketta

persiljaa

chiliä

sitruunamehua

Puhdista file, leikkaa se viipaleiksi ja ohenna viipaleita hieman kädellä painaen. Ruskista+kypsennä lihat keskikuumalla pannulla molemmin puolin (muutama min/puoli) ja samalla mausta ne. Ota lihat pannulta pois ja tee kasvishöystö pannulla. Freesaa ensin sipuleita hetkinen ja lisää sitten kaikki muut ainekset pannulle ja anna niiden kypsyä pari minuuttia. Lisää sitten lihat sekaan ja jatka kypsentämistä muutama min kannen alla, niin että kasvikset ovat vielä napakoita. Tarkista kasvishöystön maku

CIMG3486-normal.jpg

Vähän jäi pannulle ruokaa syönnin jälkeen, joten suikaloin lihat ja tähde kääräistiin  lämmitettynä tuoreiden kasvisten ja ananassalsan kanssa tortillalättyjen sisään .....sitten aikanaan iltaruokana. Olipas hyvää niinkin.

CIMG3485-normal.jpg

Salaatissa vihreää salaattia kasvatuslaatikoista, tummia viinirypäleitä, ananasta ja kurkkua.