Nopeaa ja herkullista (meistä ainakin)
Possua, paprikaa, sipuleita, tomaattia ja mausteita...
Possua kasvispedillä
1 viljapossun sisäfile (maustamaton)
rasvaa paistamiseen
suolaa
mustapippuria myllystä
Kasvispeti
1 iso keltasipuli lohkoina
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna/viipaloituna
1 punainen suippopaprika suikaloituna
15 kpl (pieni rasia) kirsikkatomaatteja puolitettuna
15 kpl säilöttyjä hillosipuleita
suolaa
sokeria
soijakastiketta
persiljaa
chiliä
sitruunamehua
Puhdista file, leikkaa se viipaleiksi ja ohenna viipaleita hieman kädellä painaen. Ruskista+kypsennä lihat keskikuumalla pannulla molemmin puolin (muutama min/puoli) ja samalla mausta ne. Ota lihat pannulta pois ja tee kasvishöystö pannulla. Freesaa ensin sipuleita hetkinen ja lisää sitten kaikki muut ainekset pannulle ja anna niiden kypsyä pari minuuttia. Lisää sitten lihat sekaan ja jatka kypsentämistä muutama min kannen alla, niin että kasvikset ovat vielä napakoita. Tarkista kasvishöystön maku
Vähän jäi pannulle ruokaa syönnin jälkeen, joten suikaloin lihat ja tähde kääräistiin lämmitettynä tuoreiden kasvisten ja ananassalsan kanssa tortillalättyjen sisään .....sitten aikanaan iltaruokana. Olipas hyvää niinkin.
Salaatissa vihreää salaattia kasvatuslaatikoista, tummia viinirypäleitä, ananasta ja kurkkua.
Kommentit