Tässä kakussa on 7 munan sokerikakkupohja paistettuna matalammassa ja laajemmassa vuoassa mitä kuvassa oleva linkin takaa löytyvä kakkupohja on paistetttu.
Täytteenä kakussa on alemmassa välissä hienonnettua säilykepersikkaa ja sen päällä paksu kerros sitruunarahka-kermaseosta terästettynä vielä lemon curdilla (itsetehtyä) ja toisessa välissä on päärynää ja kermavaahto-Mariannecrush seosta. Kostutuksessä käytin taasen spriteä. Kerma on sekä täytteissä että päällä sokerilla maustettua vispikermaa. Kakulla on sen verran paljon ympärysmittaa ja aika pulleaa tyllaakin käytin, jotta kermaa meni kakun päälle litran verran.
Kermavaahdon päällä on kahdenlaista suklaata juustohöylällä hienonnettuna ( yhteensä n. 200 g ). Kolme suurinta omarkarkki-ruusua ja muutama lehti pääsivät koristamaan kakkua. Olispas ollu vielä jotain kultajuttua töpöttää noihin koristeisiin....
Reuna on pursotettu isolla taivuttamattomalla tähtityllalla ja isolla lehtityllalla.
Kommentit