Vilijaanan blogista bongasin mukavalta kuulostavan possukastikkeen ohjeen, joten olihan sitä kokeiltava. Samalla tuli kokeiltua ihan ensimmäistä kertaa Maku-kasvirasvasekoitetta ( herkkusieni & valkoinen balsamico)

Vilijaanan teemä kastike löytyy tämän linkin takaa..... minä tein ruoasta pikkasen eri näköistä....

2064504.jpg

Possunlihakastike

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g possunpaistia suikaleina (minulla oli viljapossun pientä kinkkusuikaletta)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

öljyä/ margariinia lihojen ruskistamiseen
suolaa ja mustapippuria

1 lihaliemikuutio
1 sipuli hienonnettuna
4 pientä porkkanaa
4 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
vettä
Flora ruoka Maku (kasvirasvasekoite) oman maun mukaan (herkkusieni & valkoinen balsamico)
2 dl ruokakermaa

vaaleaa kastikesuurusta (Maizena)



Ruskista lihasuikaleet ja siirrä kattilaan. Lisää mausteita, sipulit ja vettä niin että lihat peittyvät. Hauduta lihoja noin tunti. Lisää tarvittaessa vettä hauduttamisen aikana. Lisää porkkanaviipaleet, tomaatit, maustettu kasvirasvasekoite Maku ( maistele määrää, on aika voimakasta...) ja ruokakerma. Hauduttele kypsäksi. Suurusta kastikesuurusteella. Tarkista maku.

 

Tykättiin kastikkeesta ja tuo Maku kasvirasvasekoite ( ainakin herkkusieni&valkoinen balsamico) on kyllä ihan kokeilemisen arvoista, aika hintavaahan se kyllä on...