1576327.jpg

Possun sisäfilenoisetteja kermaisessa aurinkovuivatulla tomaatilla maustetussa kastikkeessa + lohkoperunoita + rosmariinilla maustettuja uuniporkkanoita (Kuvassa kastikkeen väri ei ole luonnollinen, ei ole noin vaaleaa, vaan aurinkokuivattu tomaatti värjää sen hieman punervaksi...alemmassa kuvassa väri parempi...)

Possun noisetit kerma-tomaattikastikkeessa

1 possun maustamaton sisäfile ( minulla oli viljapossua ja se painoi n. 700 g)

öljyä/muuta rasvaa paistamiseen

vettä

(lihaliemikuutio)

suolaa

mustapippuria myllystä

2 dl ruokakermaa

vaalea kastike suurusta esim Maizena

100 g tuorejuustoa, aurinkokuivattu tomaatti

4-6 puoliskoa aurinkokuivattua tomaattia pieniksi leikeltynä

persiljaa

Leikkaa file viipaleiksi ( puhdista sitä ensin jos siinä on paksumpia kalvoja, rasvaa) ja ja painele niitä käsin hieman ohuemmiksi. Ruskista lihat hyvän ruskeiksi paistinpannulla  kahdessa erässä. Lisää lihojen sekaan vettä sen verran että ihan kaikki lihat eivät peity + mausteet. hauduta n. 15 min kannen alla. ( minä tein koko ruoan alusta lähtien paistinpannulla). Varmista  haarukalla että liha tuntuu pehmeältä. Nosta lihat pois liemestä ->  kastikkeen teko on helpomaa.  Lisää liemeen ruokakerma, juusto ja paloitelllut tomaatit ja kiehauta seos. Suurusta suurusteella. Anna kastikkeen hautua  hetki ja tarkista maku. Lisää lihat takaisin kastikkeen sekaan ja kuumenna. Lisää persiljaa ja tomaatinpalasia koristeeksi.

1576318.jpg

Minä tein 700 g fileestä 12 kpl noisetteja ( eli aika pieniä) -> 4 - 5 syöjälle tulee ihan hyvä annos.

1576316.jpg

Ateriaalla lisäkkeenä syötiin ihan tällaista tavallista salaattia.