CIMG0715.jpg

Kotitekoista kebabia oli vielä vähän jäljellä, joten se päätyi tortillapohjista tehtyihin pitsoihin.

CIMG0699.jpg

Pitsakastikkeen sekoitin paseeratusta tomaatista + tomaattipyreestä + valkosipulista+ pitsamausteesta + suolasta ja sokerista. Juustona pitsajuustosekoitus. Juustoaa on pitsakastikkeen päällä ja kaikkien aineiden päällä vielä vähän... nämä kun kuivuvat niin helposti uunissa. Kebabin lisäksi pitsoissa on kinkkua, ananasta ja syöntivaiheessa laitettiin pepperonirinkuloita antamaan lisäpotkua.

CIMG0703.jpg

200-225 asteisessa uunissa kunnes mieluisan ruskeita.

CIMG0711.jpg

Pohjat olivat ihan tavallisia tortillapohjia, jos tykkää paksummista pohjista kannatta ostaa ihan niitä pitsatortillapohjia...vai vieläköhän niitä on kaupoissa?