1618984.jpg

Näissä pikkupiirakoissa on pohjana ihan tavalliset hyvin kohotetut pikkupullat. Tein ensin mukilla syvennykset ja sitten vielä ohensin lisää reunoja mukilla/sormin, jotta sain näihin oikein paljon täytettä. reunat olen voidellut munalla. Piirakoiden pohjalle kannattaa tehdä muutama reikä haarukalla ennen täytteen laittamista.

Täytteessä on: ½ prk sitruunanmakuista rahkaa + ½ prk maustamatonta rahkaa+ 2 rkl sokeria + 1 muna -> kaikki vaan sekaisin. Jos piirakoihin laittaa täytettä reilusti niin tämä annos riittää 10 piirakkaan. 

Lisäksi laitoin rahkatäytteen päälle vielä säilykemandariinia ja kirsikan puolikkaat. Jos ei tykkää noista, niin sitten voi laittaa vaikka omenaa, säilykepäärynää, persikkaa, aprikoosia, ananasta tai vaikkapa jotain marmeladia nökäre keskelle.

Piirakat paistetaan n. 200 asteessa n. 15 min....koosta/paksuudesta riippuen.Varo, ohut pullapohja paistuu helposti liikaa....

1618976.jpg

Tämän näköisiä piirakat olivat ennen uuniin menoa.