Tämän pääsiäisen rahkapullan virkaa saavat toimittaa nämä ihanaiset rahkapullat muruseoksella (stroisselilla).
Ohje täällä. Taikina kannattaa jättää oikein pehmoiseksi, niin lopputuloksenakin on pehmoisia pullia.
Nämä nyt vaan ovat niiiin hyviä.
torstai, 17. huhtikuu 2014
Tämän pääsiäisen rahkapullan virkaa saavat toimittaa nämä ihanaiset rahkapullat muruseoksella (stroisselilla).
Ohje täällä. Taikina kannattaa jättää oikein pehmoiseksi, niin lopputuloksenakin on pehmoisia pullia.
Nämä nyt vaan ovat niiiin hyviä.
Olen kaikista keittiöhommeleista tykkäävä naisimmeinen (Mimmi M).
22.7.2007 aloittamassani blogissa julkaistavat ohjeet olen keräillyt vuosien varrella sieltä sun täältä ja tykkään myös kehitellä ohjeita itse.
Toivottavasti löydät sopivia ohjeita omaan käyttöösi.
Jos sinulla on kysyttävää, niin laita viestiä [email protected]
Kommentit