CIMG8761-002.jpg

Näitä kahta pastaruokaa kokeilin jo aikaa sitten. Minä tein sekä uunifetapastaa, että chorizo-tomaattipastaa samalle aterialle, sillä aavistelin osan ruokailijoista syövän vain toista. Tietenkin yhdelle aterialle riittää tehdä vain jompaa kumpaa pastaruokaa. Pastana käytin kummassakin keitettyä simpukkapastaa, sillä sitä oli kaapissa jostain kumman syystä useampi pussillinen.

CIMG8748-002.jpg

Uunifetapastan/tomaatti-fetapastan ohjenuorana pidin Liemessä- blogin ohjetta. Käykääs kurkkaamassa ohje tuolta.

CIMG8761.jpg

Niin paljon kun uunifetapastaa on aikoinaan hehkutettu somessa ja olisin niin toivonut itsekkin tykkkääväni siitä, mutta ei tämä minunkaan lempparipastaksenii noussut. Olen vähän ihmeissäni, sillä kuvittelin ehdottomasti tykkääväni tästä. Syön toki ihan mielelläni toistekin. Syömässä oleva naisväki tykkäsi uunifetapastasta enemmän mitä chorizo-tomaattipastasta

CIMG8752.jpg

Chorizopasta valikoitui toiseksi ihan siitä syystä, että ystävä oli tuonut meille tuota makkaraa ja yleensä mies on tykännyt siitä. Meidän pastaruoka oli useamman ohjeen yhteistulos, sillä katselin netista monia ohjeita. Eniten tutkailin näitä kahta ohjetta Kermainen tomaatti-chorizopasta  ja  chorizo-tomaattipasta.

Meidän kastikkeeseen laitettiin sipulia, valkosipulia, chorizomakkaraa (minulla oli ehken turhankin paljon makkaraa), punaista paprikaa, tomaattimurskaa + tomaattipyrettä, vettä, kermaa ja mausteita (suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria myllystä, kuivattua oreganoa, chilirouhetta) Mausteita reilusti. Kiehautettu kastike sekoitettiin keitetyn pastan sekaan ja vielä uusi maistelu.

CIMG8755.jpg

Ihan oikein arvasin. Osa meistä maisteli kumpaakin ruokaa ja osa söi vain toista. Miesväki tykkäs enemmän chorizo-tomaattipastasta ja naisväki söi mieluummin uunifetapastaa.

Vaikka meillä ei kumpikaan pastaruoka suuren suurta suosiota saavuttanut, kokeilkaas te, jos tällaisista mauista tykkäätte. Ties vaikka tykkäisitte ja saisitte uuden ruokalajin vakikäyttöön.

Te, jotka olette tehneet näitä ruokalajeja, olis ihan mukava kuulla teidän mielipiteitä näistä.