Tässäpä jälleen yksi, hieman eri tavalla maustettu nakkikastike....
Sipulinen nakkikastike tomaatti-chilijuustolla
10 kpl nakkeja paloiteltuna
1 hirveän iso sipuli lohkoina ( jätin tarkoituksella isoiksi, etteivät kypsy ihan näkymättömiksi)
2 rkl öljyä paistamiseen
n. 4 dl vettä
Maizena ruskeaa suurustetta sopivasti ( tai vehnäjauhoa)
n.1 dl ruokakermaa
sinappia, suolaa pikkasen, (½ lihaliemikuutio)
n. 60 g Hell tomaatti-chili tuorejuustoa (Creme Bonjour), enemmänkin voi laittaa, jos tykkää voimakkaasta
Kuullota sipulilohkoja, lisää nakit ja ruskista. Lisää nesteetj a mausteet ja kuumenna. Suurusta kastike. Lisää sopiva määrä juustoa ja kuumenna kastike ja tarkista maku. Pikkuannos kastiketta valmistuu alle vartissa.
Jossakin blogissa oltiin sitä mieltä että Hell juusto ei ole niin voimakkaan makuista mitä sen luulisi olevan. Meistä kuitenkin sen maku on aika voimakas...joten sitä kannattaa laittaa varovaisesti ja lisätä jos siltä tuntuu.... tykättiin kastikkeesta, ihan perunoiden, aurinkokasvisten ja salaatin kanssa syötiin.
Kommentit