Tässäpä jälleen yksi, hieman eri tavalla maustettu nakkikastike....

2009902.jpg

Sipulinen nakkikastike tomaatti-chilijuustolla

10 kpl nakkeja paloiteltuna

1 hirveän iso sipuli lohkoina ( jätin tarkoituksella isoiksi, etteivät kypsy ihan näkymättömiksi)

2 rkl öljyä paistamiseen

n. 4 dl vettä

Maizena ruskeaa suurustetta sopivasti ( tai vehnäjauhoa)

n.1  dl ruokakermaa

sinappia, suolaa pikkasen, (½ lihaliemikuutio)

n. 60 g Hell tomaatti-chili tuorejuustoa (Creme Bonjour), enemmänkin voi laittaa, jos tykkää  voimakkaasta

Kuullota sipulilohkoja, lisää nakit ja ruskista. Lisää nesteetj a mausteet ja kuumenna. Suurusta kastike. Lisää sopiva määrä juustoa ja kuumenna kastike ja tarkista maku. Pikkuannos kastiketta valmistuu alle vartissa.

Jossakin blogissa oltiin sitä mieltä että Hell juusto ei ole niin voimakkaan makuista mitä sen luulisi olevan. Meistä kuitenkin sen maku on aika voimakas...joten sitä kannattaa laittaa varovaisesti ja lisätä jos siltä tuntuu.... tykättiin kastikkeesta, ihan perunoiden, aurinkokasvisten ja salaatin kanssa syötiin.