Pitkästä aikaa tuli tehtyä siskonmakkarakeittoa. Kaupassamme ei nääs olleskaan aina ole ostettavissa siskonmakkaroita, joten silloin kun on, pitää käyttää tilanne hyväksi. Tokihan muutakin ruokaa siskonmakkaroista voisi tehdä, vaan keitto taitaa kuitenkin olla meillä se mieluisin ruoka.

CIMG6312-normal.jpg

Keitossa on reilu litra vettä, lihaliemikuutio, 1 keltasipuli freesattuna, 6 isoa kuorittua perunaa, ½ isoa punaista tuoretta paprikaa, n. 1 dl pakasteherneitä, 3 isoa porkkanaa, 1 iso  palsternakka, n. 1 dl pakastemaissia, paprikajauhetta, valkosipulia, mustapippuria, suolaa ja 350 g pkt Korpelan siskonmakkaroita puristettuna suolesta pallosiksi suoraan kiehuvaan liemeen.