Kinuskinen karviaisherkku
(7-8 shampanjalasillista)
1 prk vatkautuvaa vaniljakastiketta -> vaahdota
2 dl vispikermaa -> vaahdota
500 g rahkaa
1 rkl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta ( enemmänkin voi laittaa)
sokeria maun mukaan
karviaismarjoja; leikkaa saksilla nipukat pois ja puolita marjat. Ripottele hieman sokeria marjojen päälle ja anna niiden mehustua/makeutua n. 15 min. Puolitettuja karviaisia tarvitset n. 1 dl / annos.
Sekoita rahka + vaahdot + kinuskikastike + sokerit tasaiseksi seokseksi ja maistele että makeus riittää. Laita seosta kerroksittain laseihin mehustuneiden karviaisen puolikkaiden kanssa. Koristele annokset kinuskikastikkeella ja karviaisilla.
Minä hieman epäilin, että saan yksin syödä tämän jälkkärin.Siksi annoin marjan puolikkaiden mehustua sokerin kanssa, jotta ei tuntuisi niin happamelta. Syömässä olleet miehet yllättivät minut positiivisesti, kun söivät lasilliset kiltisti ihan loppuun asti....olis kuulemma voinu nuoleskellakin lasin, jos olis riittävän pitkä kieli....
Kommentit