Tätä ihanaa kesäkurpita-tomaatti-sipuli-aura-vuokaa tein jo pari viikkoa sitten, kun sisareni porukka oli vierailulla. Ihan liian harvoin tulee tätä tehtyä....

1249407501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hävytöntä sanoa, mutta söimme neljään pekkaan tämän vuoallisen lisäkeruokana ..... kyllä kait tästä pitäs lisäkkeeksi ainakin 6 piisata...

Sipulinen kesäkurpitsa-tomaattivuoka

1 iso vihreä kesäkurpitsa viipaleina

4-5 isoa tomaattia viipaleina

1-2 sipulia renkaina

1 prk Creme Fraichea

½ pakkausta Aura-juustoa ( enemmänkin voi laittaa, jos oikein siitä tykkää)

2 öljyyn säilöttyä valkosipulin kynttä raastettuna

n. 1 tl pitsamaustetta ( tai basilikaa)

suolaa

muutama kierros mustapippuria myllystä

Lado ainekset limittäin uunivuokaan. Sekoita Creme Fraicheen murustettu Aura ja mausteet ja levitä seos vuokaan. Kypsennä  175 - 200 asteisessa uunissa 30 - 40 min.

Hyvää sellaisenaan kasvisruokana esim. leivän kanssa tai lisäkeruokana liha- tai kalaruoalle.