Pääsiäisen ajan yhden illan ruokaisa salaatti syntyi seuraavilla aineksilla...
Lämminsavulohisalaatti
kahdenlaista vihreää salaattia (1½ pussillista)
kirsikkatomaatteja puolitettuina (15 kpl)
tuoretta kurkkua pieninä kuutioina(½ kpl isosta)
pieni punasipuli oikein ohuina puolirenkaina
pieniä paprikoita ohuina renkaina (keltasia ja punasia 1 kumpaakin)
vähän yli puolet isosta lämminsavulohifileestä (ihan vaan käsin nahasta paloja irrotettuna)
säilykeananasta paloina (1 pieni prk)
mustia kivettömiä oliiveja puolitettuina (noin 1 dl)
ja laitettiin tähän yks avocaokin sitruunamehulla siveltynä
Jokainen laittoi itse annokseensa salaatinkastikkeen (kevyt kartanon kastike tai sinappinen salaatinkastike)
Me söimme nelistään tuon kaiken salaatin tuoreiden sämpylöiden kera.
Kommentit