CIMG6550.jpg

Pääsiäisen ajan yhden illan ruokaisa salaatti syntyi seuraavilla aineksilla...

Lämminsavulohisalaatti

kahdenlaista vihreää salaattia (1½ pussillista)

kirsikkatomaatteja puolitettuina (15 kpl)

tuoretta kurkkua pieninä kuutioina(½ kpl isosta)

pieni punasipuli oikein ohuina puolirenkaina

pieniä paprikoita ohuina renkaina (keltasia ja punasia 1 kumpaakin)

vähän yli puolet isosta lämminsavulohifileestä (ihan vaan käsin nahasta paloja irrotettuna)

säilykeananasta paloina (1 pieni prk)

mustia kivettömiä oliiveja puolitettuina (noin 1 dl)

ja laitettiin tähän yks avocaokin sitruunamehulla siveltynä

Jokainen laittoi itse annokseensa salaatinkastikkeen (kevyt kartanon kastike tai sinappinen salaatinkastike)

CIMG6547.jpg

Me söimme nelistään tuon kaiken salaatin tuoreiden sämpylöiden kera.