Sunnuntaina käytiin pitkällä lenkillä pururadalla/metsässä ja sen jälkeen tehtiin tällainen pikainen ateria yhteistuumin kanssasyöjän kanssa. Hän laittoi perunat airfryerissä, kattoi pöydän ja huolehti punaisen juoman aterialle ja minä tein salaatin ja paistoin pihvit.
Saiturin lehtipihveistä/sipulipihveistä/ABC-pihveistä/huijauspihveistä löytyy kirjoittamaani tekstiä täältä.
Kaikki muu pitää olla aterialle jo valmista ja ihan viimeisenä kannattaa paistaa vasta pihvit.
Uusia ohuita naudan jauheliha (10%) pihvejä tein heti pakastimeen, niin on seuraavaa kertaa varten vaikkapa lämpimien voileipien tai kotihampurilaisten väliin paistaa pihvit.
Paistetussa sipulissa on voin lisäksi soijakastiketta, paprikajauhetta ja tilkkanen vettä lisättynä ruskistamisen jälkeen
ja vielä muutaman minuutin haudutus.
Jälkkäriksi nautittiin vaniljajäätelöä lakkojen kera.
Kommentit