CIMG2339.jpg

Meillä on nykyisin aina porkkanapiirakkaa pakastimessa. Kun entiset on syöty tai annettu ystäville, tehdään uutta. Yleensä teen 2 pellillistä kerralla, niin nytkin.

Porkkanapiirakat on tehty tällä ohjeella. (nyt pitäisi linkinkin toimia)

Ainoastaan sillä erolla, että sulatejuusto-tomusokerikuorrutuksen päällä on nyt kuorellista mantelirouhetta, eikä hasselpähkinärouhetta.

CIMG2301.jpg

Tykkään laittaa porkkanaraasteen taikinaan oikein hienojakoisena raasteena. Porkkanasoseesta tehdystä piirakkapohjasta en taas tykkää ollenkaan.

CIMG2321.jpg

Vasemmanpuoleiseen pohjan tein vähän vähemmällä jauholla, mutta en tykännyt rakenteesta. Oikealla olevassa pohjassa on ohjeessa oleva jauhomäärä ja on minusta parempi pohja.

CIMG2335.jpg

CIMG2342.jpg

Jospa nämä nyt muutamaksi viikoksi taas piisaisivat.