Meillä on nykyisin aina porkkanapiirakkaa pakastimessa. Kun entiset on syöty tai annettu ystäville, tehdään uutta. Yleensä teen 2 pellillistä kerralla, niin nytkin.
Porkkanapiirakat on tehty tällä ohjeella. (nyt pitäisi linkinkin toimia)
Ainoastaan sillä erolla, että sulatejuusto-tomusokerikuorrutuksen päällä on nyt kuorellista mantelirouhetta, eikä hasselpähkinärouhetta.
Tykkään laittaa porkkanaraasteen taikinaan oikein hienojakoisena raasteena. Porkkanasoseesta tehdystä piirakkapohjasta en taas tykkää ollenkaan.
Vasemmanpuoleiseen pohjan tein vähän vähemmällä jauholla, mutta en tykännyt rakenteesta. Oikealla olevassa pohjassa on ohjeessa oleva jauhomäärä ja on minusta parempi pohja.
Jospa nämä nyt muutamaksi viikoksi taas piisaisivat.
Kommentit