Tämä ihana jauheliha-sienimureke on jonkinlainen muunnos  Vilijaanalta lähtöisin olevasta Välimeren makuisesta lihamurekkeesta, mitä olen aikaisemmin tehnyt ja sen ohje löytyy täältä.

Jauheliha-sienimureke

400 g naudanjauhelihaa 
4 rkl korppujauhoja
1 pss sipulikeittoaineksia ( tällä kertaa oli Knorrin ranskalainen sipulikeitto)
2 dl ruokakermaa 
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
2 rkl ketsuppia
1 pieni prk herkkusieniviipaleita, 1 iso muna, 50 - 75 g kantarellituorejuustoa


Sekoita korppujauhot,sipulikeittoaineet ja ruokakerma kulhossa ja anna  tekeytyä noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha, munat, valutetut herkkusieniviipaleet ( saksilla voi leikellä purkissa vähän pienemmiksi), aurinkotomaatit, ketsuppi ja tuorejuusto Sekoita massa hyvin. Taputtele  mureke uunivuokaan. Paista mureketta 175 - 200 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Me söimme murekkeen perunasoseen ja kasvisten kanssa.  Meistä oli hyvää...