Viime viikonloppuna teimme kalanyyttejä ruoaksi....

Jokaiselle syöjälle kunnnon palanen alummiinifoliota ( paksumpaa) ja tällä kertaa laitettiin sisälle palat leivinpaperia, niin eivät tartu ainekset kiinni folioon.... nyyttien pohjalla on määrällisesti enemmän tai vähemmän keitettyä perunaa pienittyinä (kotimaisia uusia perunoita), merilohta viipaleina reilusti ( 800 g kalapala  neljässä nyytissä), suolaa, mustapippuria rouheena ( kun ei sitruunapippuria ollut), sipulin vihreitä varsia, tilliä, herneitä, maissia, paprikaa suikaleina, reilusti baby-pinaattia (nyt on jonlinlainen pinaattikausi meneillään ) ja kylmäsavulohituorejuustoa ja yhdelle syöjälle laitettiin mieluummin ruohosipulituorejuustoa. Nyytit kiinni vaan ja kuumaan uuniin 225 .... kypsiksi. meillä oli aika isot nyytit ja ne kypsyivät noin ½ tuntia....nopeastihan kala kypsyy, varmaan olisi riittänyt lyhyempikin aika. Grillissäkin nyytit voisi tietenkin kypsentää, vaan nyt haluttiin päästä oikein helpolla

Vaikka valmiissa nyyteissä näyttäisi olevan lientä reilusti, ei sitä kuitenkaan liikaa ollut...

Hyvää oli....tehdään pian uudemmankin kerran jonkinlaisia versioita.