CIMG4152.jpg

Häpeäkseni on tunnustettava, että olen nyt lähiaikoina vasta käynyt ekan kerran paikallisessa kiinalaisessa  Panda ravintolassamme nykyisen pitäjän aikaan. Käykääs kurkkaamassa linkistä kirjoitusta kokista ja paikasta.

 Aikoinaan, vuosia sitten kävimme naisporukalla useinkin kyseisessä paikassa (silloin oli eri pitäjä)....sitten paikka oli kiinnikkin pitkän aikaa, mutta onneksi siihen sitten taasen löytyi yrittäjä. Muutamia viikkoja sitten menin ekaa kertaa ystävien kanssa uudistettuun Panda-ravintolaan ja täytyy kyllä tunnustaa, jotta paikka yllätti minut hyvinkin positiivisesti. Niin ruokien suhteen kuin tilojen ja palvelunkin.

Pitääpä kaivella kuvia koneelta, josko niitä ekalla kerralla otettujakin löytyisi. Nämä kuvat on räpsästy eilen, kun olin siellä samojen ystävien kanssa nauttimassa hyvästä ruoasta. Soimme kummallakin kerralla buffetista (hinta on 8.50 e/syöjä).

Jos ei puffet kiinnosta, löytyy paikan listalta monta kymmentä muutakin ruokalajia tilattavaksi, joko paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi.

CIMG4141.jpg

Aluksi nautimme keittoa.... kiinalaisen ravintolan keitot  eivät koskaan ole niitä kauneimpia ulkonäöltään, mutta makua oli kyllä tässäkin rutkasti.

CIMG4148.jpg

Salaattilinjastosta en paljoa ottanut, mutta tuo marinoitu kaalisalaatti on kyllä verratonta. Tällä kertaa se oli selkeästi makeampaa ja valkosipulisempaa mitä edellisellä kerralla.

CIMG4149.jpg

Puffetissa oli kahdenlaisen riisin lisäksi tulista härkää, miedompaa broileria ja possua kasvisten kera...minä olen tykästynyt noihin lautasen oikealla reunalla näkyviin kasviksiin. Friteerattu pallero sisälsi tällä kertaa kanaa. Ekalla kerralla oli tarjolla broilerin valkosipulisia koipipaloja, semmoisia hieman ylikypsiä....olivat todella ihania. Hyviä olivat nytkin maultaan, mutta eivät olleet ihan niin ylikypsiä...

CIMG4152.jpg

CIMG4160.jpg

Jälkkäriksi nautimme vielä kahvien kera pikkuruiset palat makeaa, ihanan kosteaa kakkua. Hyvä ruoka + ihanaa seuraa...kiitos ystäville mukavasta yhdessäolosta. Otetaan pian taas uusiksi.