CIMG0991.jpg

Pullat on tehty ihan perus pullataikinasta. ohje esim täällä.

CIMG0944.jpg

Tykkään tehdä korvapuustin vanhanaikaisesti näin kolmioiksi leikaten....jotkuthan tekevät täytettyyn rullaan suorat leikkaukset ja siitä tulee ihan eri mallinen pulla, tosin ne pullat takuuvarmasti pysyyvät pystyssä, toisin kuin nämä kolmioksi leikatut. Jos leikkaa kolmion liian kapeaksi, ei pullat tahdo pysyä kauniisti pystyssä/muodossaan kohoamisen ja paiston aikana.

Minä kohotan pullataikinankin vielä, vaikka sen kohottamisestahan voisi pinnata. Valmiiksi muotoillun hiivalla kohotetun leivonnaisen kohottamisesta ei kannata pinnata, muutoin ei tule kupsakoita pullia tms.

Täytteenö puusteissa on iahn vaan sulatettua rasvaa ja reilusti kanelia ja hienoa sokeria. Fariinisokeritäytteiset eivät meille oikein maistu...

CIMG0983.jpg

Raesokeria vai hienoa asokeria? Korvapuusteihin aina raesokeria.

CIMG0992.jpg

 

CIMG0979.jpg

 

CIMG0955.jpg

Joskus tekee mieli ihan peruspullaa, ilman sen enempiä mausteita, silloin tulee yleensä tehtyä solmuja. Kun taikinassa on riittävästi kardemummaa, sokeria ja suolaa, on pullassa näinkin makua ihan riittämiin.