Sunnuntaisin meillä syödään hyvin usein kokolihaa... tällä kertaa babyleikkeitä possun ulkofileestä tehtynä.

1085675.jpg

Aterialla pieniä possun ulkofileleikkeitä, juustokermaperunoita ja salaattia.

1085668.jpg

Possunleikkeet ulkofileestä: Possun ulkofilettä, kananmunaa, korppujauhoja, sinappia, suolaa, pippuria, paprikajauhetta

- viipaloi liha ja nuiji lihanuijalla tms. muovin läpi ohuiksi

- sivele pullasiveltimellä sinappia molemmin puolin

- tee yksinkertainen leivitys: eli kastele lihaviipaleet lautaselle rikottuun kananmunaan ja sitten korppujauhe-mausteseokseen

- paista paistinpannulla, ikävä kyllä aika runsaassa rasvassa.... varo että leivityspinta ei pala, paistoaika pari minuuttia molemmin puolin... kokeile haarukalla pistämällä... kun liha tuntuu pehmeältä on se kypsää

1085664.jpg

Juustokermaperunat:

pakasteperunasuikaleita, suolaa, pippuria, paprikajauhetta, ruokakermaa, juustoraastetta

-> matalaan uunivuokaan ja paistumaan lähes 200 asteiseen uuniin reilu ½ tuntia