Tämän vuoden runebergit tein muffinipelleillä tällä tutulla ohjeella.
Nyt ei ollut inspistä ruveta kokeilemaan uusia ohjeita.
Tein tuplataikinan ja siitä kahdelle 12 paikkaiselle muffinssipellille ja lisäksi taikinasta tuli vielä 5 muffinssia paperivuokiin. Muffinsseihin/torttuihin laitoin vielä marmeladisilmän taikinaosien keskelle antamaan mehevyyttä.
Samalla sain kokeiltua nuo paperivuoat, että tuleeko niistäkin rasva heti läpi, kuten monista tulee. Juu, tuli, kun muffinssit olivat vuoissa seuraavaan päivään.
Vähän jänskästi taas reuna nousi, kun en jauhottanut vuokaa, ainoastaan voitelin. Ens kerralla kyllä ripsautan muffinssipellin syvennyksien pohjalle korppujauhoja/jauhoja.
Osan tortuista kostutin kiehautetulla tumma rommi-sokerivesiseoksella ja osan kostutin kiehautetulla sokerivesiseoksella, mihin puristin sitruunasta ja appelsiinista mehua antamaan lisämakua.
Pinnalle tuleva marmeladi sai ympärilleen hempeän vaalean punaisen rinkula koristelun.
Kommentit