Rullarieskapussissa on aika monta rieskaa, niitä riittää ja riittää... ensin tehtiin näitä ja sitten kun pakastinta penkoessa löytyi yksi kebab-pötkön palanen, niin tehtiin niistä tällaisia...
Lämmitetyn rullarieskan sisään leviteltiin täytteiksi lämmitettyä kebabbia, hienonnettua salaattia, kurkkua, tomaattia, muutama jalopenon pala, ketsuppia, lisäksi olis varmaan käyny oikein hyvin raaka sipuli, mutta meillä ei oikein tykätä siitä, niin jätettiin pois... ja sitten vaan rullalle.
Näinkin simppeleillä aineksilla tuli oikein hyvää.... ihmeteltiin oikein miehen kanssa, jotta miksihän ei olla tehty tällaisia aikaisemmin..... meistä oli parempaa mitä esim tortillaan kääritty kebab.
Kebab on tehty aikoinaan tällä ohjeella ....
Näin ihanan ohuita kebab-lastuja mies leikkasi hieman kohmeisesta/jäisestä lihapalasesta juustohöylällä ...taidanpa laittaa hänet leikkaamaan jatkossakin.....
Kommentit