original_2809f01e-cba8-45bb-9730-4e5bbce

Vieläkö on mämmiä tähteenä? Eikä välttämättä enää sinällään maistu. On monenmoisia jälkiruokia ja leivonnaisia mihin mämminä voi hyödyntää.

Minä tein helpon appelsiinisen mämmivaahdon pääsiäisen aikana jälkiruoaksi, koska kermavaahtoakin oli kakuista jäänyt.

Eli tässä meidän mämmivaadossa oli vaan mämmiä, kermavaahtoa ja oikein hienoa/ohutta appelsiininkuorta, lisäsokeria en laittanut, mitä nyt kermavaahdossa oli vähän. Appelsiinin kuorta sai  laittaa yllättävän paljon, että maistui. Lähes 1 ison appelsiinin kuoren laitoin 3 henkilön annokseen. Enkä sis mittaillut mitään, vaan maistelin ja lisäilin aineita.

Meistä mämmivaahto  oli hirmuisen hyvää, siksikin kun ei ollut liian makeaa (mitä mämmi sellaisenaan välillä tuntui olevan)

original_cf447ba6-e8a2-4068-9bcf-d99f319

Jos haluat tarkan ohjeen, niin esim vispilän vimää blogista löytyy apppelsiinisen mämmivaahdon ohje. Tosin tuossa käytetään vatkautuvaa vaniljakastiketta, eikä kermaa.

Appelsiinimarmeladilla maustettavan mämmivaahdon ohje esim täällä.