CIMG9992.jpg

Ennen viime kevättä, ovat Poppamiehen tuotteet olleet minulle aika vieraita, vaan kun kanssasyöjä toi tulleessaan ison määrän näitä, on niitä sitten ihan urakalla kevään ja kesän aikana käytetty. Aina ei niin onnistuneesti, vaan onneksi kaikki on aina syötyä tullut. Ihan vaan mausteiden käyttömäärästä on ollut kyse, en mitenkään moiti kyseisiä tuotteita.

CIMG0775-001.jpg

Tätä Mexican rub- mausteseosta on tullut käytettyä aika usein.... pakkauksessa oleva suositusmäärä lihakg on 40-50 g.

CIMG9999.jpg

Näistä pikkuisista pullosista olen käyttänyt eniten nestemäistä valkosipulia, chipotle garlikia ja hot lemonia.

CIMG9996.jpg

Näitä olen vain tuoksutellut....pitää vissiin tehä vaikka jonkinsortin ylikypsää lihaa, niin saa nämäkin käytettyä.

Eilen käydessäni paikallisesssa K-kaupassa katselin siellä myynnissä olevia Poppamiehen tuotteita, vaan hillitsin himoni ja ostan sitten vasta muita tuotteita, kunhan olen edes suurimman osan näistä käyttänyt. Jos jotain "huonoa" sanomista kys tuotteista pitäisi sanoa, niin tuotteita voisi olla myös pienemmissä pakkauksissa myynnissä.

CIMG0214.jpg

Alkukesän aurinkoisena sunnuntaina grillailtiin possun sisäfilettä maustettuna Poppamiehen mexican rub-seoksella. Laitoin 40 g mausteseosta/lihakg.... aika hyvin tuli potkua lihaan....sittemmin olen laittanut mausteseosta hieman vähemmän ja lisännyt muita mausteita kans lihaan.

Nämä lihat kanssasyöjä grillaili kaasugrillillä, vaikka muutoin meillä on käytetty enemmän hiiligrilliä, kun siihen piti ostella kaikenmoisia lisähärpäkkeitä, niin onhan niitä sitten käytettävä. Mausteinen liha syötiin ihan vaan salaatin kera.

CIMG0212.jpg

Jäljelle jääneet muutamat lihapalat siivutin oikein ohuiksi ja käytin omaan lounassalaattiini.