IMG_20220702_153551.jpg

Tänä kesänä ollaan grillattu aika usein kaasugrillillä ja brikettigrilli on saanut levätä.

Erään kerran reissusta kotiuduttuamme grillattiin näin simppeleitä eli maissia, halloumia, tomaatteja ja makkaraa.

Halloumi me nykysellään grillataan puolikkaana, miten juusto sattuu halkeamaan ilman veistä liitoskohdastaan. Ihan vähän öljyä pintaan ja grilliin. Tomaattien ja maissien pintaan on ennen grillausta laitettu vain suolaripsaus ja mustapippuria.

Me laitetaan tämmöset kaikki yhtä aikaa kaasugrilliin ja mies tarpeen mukaan nostelee aineksia ylätasolle/säätää tehoja. Minä en juurikaan enää puutu itse grillaamiseen, joskus käyn lihojen kypsyyttä kattelemassa ja jos jotain uutta laitetaan.

IMG_20220702_153542.jpg

Vasemmalla peruskabanossi ja oikealla valkosipuli-sinihomejuusto wilhelm

Mulle olis saanut sinihomejuusto maistua enemmän ja tuntui, että valkosipulin maku jyräsi muut maut sivuun. kanssasyöjä oli toista mieltä. Näytti mulle monta kertaa makkaran palasesta, että kato...on tuossa ja tuossa sinihomejuustoa.

IMG_20220702_153639.jpg