Savoon vei tiemme kuitenkin tänäkin juhannuksena...

Juhannukseen 2013 kuului mm...

CIMG7895-normal.jpg

Juhannusruusun huumaavaa tuoksua ja kauniita maisemia siskon porukan mökkirannassa  missä kävimme aattoiltana saunomassa ja urheimmat uivatkin...

 

CIMG7901-normal.jpg

...kauniita luonnon kukkasia...

CIMG7907-normal.jpg

...lähes pilvetön sinitaivas, puiden lehtien havinaa ja lintujen sirkutusta ja lirkutusta... ja itikoita (onneksi ei paljoa)

 

Päivien syöminkeihin kuului mm...

CIMG7891-normal.jpg

Timo-perunoita kermaisen voisipulikastikkeen, salaatin ja possun ulkofilepihvien  kanssa.

CIMG7894-normal.jpg

Menomatkalla ostettiin Kiuruvedeltä  mansikoita  ja niitä sitten naposteltiin jälkkäriksi, kun ei enää mitään muuta jaksettu syödä... ihanan makeita olivat, hinta oli 4 euroa ½ litraa.

 

Toisena päivänä söimmekin isommalla porukalla... mulla oli siskoni adjutanttina, joka siivosi ja ojenteli astioita ja aineita ja näin ruoka valmistui sutjakkaasti...

CIMG7927-normal.jpg

Vasemmalla isossa uunivuoassa on broileriruokaa mikä sisältää mm. broilerin ohutleikkeitä leikattuna pienemmiksi paloiksi, tuoreita kanttarelleja ja herkkusieniä, paljon sipulia, ruokakermaa, vettä, ruskeaa suurustetta ja paljon erilaisia mausteita.

Oikean puoleisessa uunivuoassa on reilun juustoista kasvisgratiinia.

 

CIMG7924-normal.jpg

Tomaatti-feta-rucolasalaattia ja hedelmäistä vihersalaattia.... ja kaik män!

 

 

CIMG7989-normal.jpg

Jälkkäriksi siirryimme takaterassille nautimaan raparperipiirakkaa jätskin ja kahvin kera ja aina niiiiin hyvää mainiota maustekakkua (siskoni tekemää) + kaikenlaista muutakin makeaa oli tarjolla ihan liiankin kanssa .... mm. rocky road-palat

 

CIMG7991-normal.jpg

....minä herkuttelin varsinkin näillä....

CIMG8002-normal.jpg

 

...ja ihastelin keltaista kukkaloistoa....

CIMG8008-normal.jpg

 

Olispas omallakin pihalla tällaisia...kukkakuvat ovat siis siskoni perheen talon pihasta/takapihalta napsittuja ja ihan luvan perästä tänne kaikille näkösälle laitettuja.

 

CIMG7982-normal.jpg

Ja kuuluihan juhannukseen tietenkin paljon, paljon Simon leikkejä, talon ympäri juoksemista...viuuuuuuuh....kyllä Simo onkin nopsajalkainen.

Kiitos taas yhteisistä päivistä A&A ja Simo.