Meillä tehdään usein avomunakkaita. Niin tälläkin kertaa.
Perusmunakasmassa: 4 munaa + 4 rkl nestettä (vettä, kermaa tai maitoa)
Tässä munakkaassa on ensin pannulla hieman kypsennetty punaista suippopaprikaa pieneinä kuutioina ja vasta sitten kaadettu munakasmassa hyytymään. Ihan vähän sekoittelen alussa massaa pannulla.
Kostean munakasmassa pinnalle ripottelin juustoraastetta, kansi päälle ja annoin miedolla lämmöllä juuston sulaa. Pinnalle vielä ruohosipulia/persiljaa/basilikaa ja olisi ollut hyvä munakas syötäväksi ihan tällaisenaan.
Vaan munakas sai vielä pintaansa raakaa punasipulia ja lisää paprikaa sekä ylimmäisessä kuvassa näkyvissä olevia pieniä oikein rapeiksi paistettuja pekonikuutioita.
Kommentit