IMG_20210704_120151.jpg

Meillä tehdään usein avomunakkaita. Niin tälläkin kertaa.

Perusmunakasmassa: 4 munaa + 4 rkl nestettä (vettä, kermaa tai maitoa)

Tässä munakkaassa on ensin pannulla hieman kypsennetty punaista suippopaprikaa pieneinä kuutioina ja vasta sitten kaadettu munakasmassa hyytymään. Ihan vähän sekoittelen alussa massaa pannulla.

IMG_20210704_115159~2.jpg

Kostean munakasmassa pinnalle ripottelin juustoraastetta, kansi päälle ja annoin miedolla lämmöllä juuston sulaa. Pinnalle vielä ruohosipulia/persiljaa/basilikaa ja olisi ollut hyvä munakas syötäväksi ihan tällaisenaan.

IMG_20210704_115409.jpg

Vaan munakas sai vielä pintaansa raakaa punasipulia ja lisää paprikaa sekä ylimmäisessä kuvassa näkyvissä olevia pieniä oikein rapeiksi paistettuja pekonikuutioita.