Teinpäs elämäni ekan kerran raparperipannukakkua.... samalla uunipannulla valmistui myös ananaspannaria, kaikelta varalta, jos ei olis raparperiversio ollut mieleistä.....mutta sehän olikin hyvää....

1620837.jpg

Kuvassa vasemmalla on ananaspannukakkua ja oikealla puolella on raparperipannukakkua.

Raparperipannukakku/ananaspannukakku

6 dl maitoa

3 munaa

3 dl vehnäjauhoja

pikkasen vajaa tl suolaa

½ dl sokeria

50 g sul. rasvaa

raparperia ihan pikkusina palasina ( leikkelin saksilla, puolikkaalle pellille 3-4 dl) ja/tai ananasmurskaa hyvin valutettuna (puolikkaalle pellille 1 pieni prk)

raparperiversioon mausteeksi päälle kardemummaa + sokeria

Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi. kaada uunipannulle. Ripottele raparperit + maustet päälle / ananakset. Paista pannari tavallisessa uunissa uunin keskitasossa n. 200 asteessa n. ½ tuntia. 

1620835.jpg

Tässä pannari valmiina menossa paistumaan n. 200 asteeseen n. ½ tuntia.

1620838.jpg

Yllättävän hyvin raparperit jäivät ihan näkyviin valmiissa pannukakussa..... etualalla ananaspannaria

Raparperista kun tykätään, niin ihan varmasti teen toistekkin raparperipannaria

( ananasversiota olen tehnyt monesti aikaisemminkin ja siitä tykätään kans)