Teinpäs elämäni ekan kerran raparperipannukakkua.... samalla uunipannulla valmistui myös ananaspannaria, kaikelta varalta, jos ei olis raparperiversio ollut mieleistä.....mutta sehän olikin hyvää....
Kuvassa vasemmalla on ananaspannukakkua ja oikealla puolella on raparperipannukakkua.
Raparperipannukakku/ananaspannukakku
6 dl maitoa
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
pikkasen vajaa tl suolaa
½ dl sokeria
50 g sul. rasvaa
raparperia ihan pikkusina palasina ( leikkelin saksilla, puolikkaalle pellille 3-4 dl) ja/tai ananasmurskaa hyvin valutettuna (puolikkaalle pellille 1 pieni prk)
raparperiversioon mausteeksi päälle kardemummaa + sokeria
Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi. kaada uunipannulle. Ripottele raparperit + maustet päälle / ananakset. Paista pannari tavallisessa uunissa uunin keskitasossa n. 200 asteessa n. ½ tuntia.
Tässä pannari valmiina menossa paistumaan n. 200 asteeseen n. ½ tuntia.
Yllättävän hyvin raparperit jäivät ihan näkyviin valmiissa pannukakussa..... etualalla ananaspannaria
Raparperista kun tykätään, niin ihan varmasti teen toistekkin raparperipannaria
( ananasversiota olen tehnyt monesti aikaisemminkin ja siitä tykätään kans)
Kommentit