Kuvittelin tekeväni ruoaksi ihanat possun sisäfilepihvit.... vaan kuinkas sitten kävikään kun minä hörkkönen en ollut skarppina kaupassa... ja ostin vahingossa porsaan pihvifileen =  porsaan ulkofilettä... Tuo pihvifilee kun on ilkeästi leikattu sisäfileen näköiseksi.... tokihan siitä pihvifileestäkin olisi pihvin paistanut, mutta on siinä niin iso mureusero.

No, sitten päätin tehdä porsaanleikkeet. Eli leikkasin lihan ja nuijin muovin välissä ja nuijin ja nuijin... oli muuten tiiviin tuntuista lihaa.... sipasin sinappia molemmin puolin pullasudilla ja kastoin munassa ja viimeiseksi korppujauho-mausteseoksessa eli leivitin leikkeet. Sitten paistoin leikkeet öljy-voi seoksessa paistinpannulla kypsiksi, pari min. / puoli.Haarukalla kun tökkää niin tuntuu pehmeältä, kun on kypsää. Leivityspinta voi palaa helposti... kannattaa seurata tilannetta herpaantumatta. Samalla paistoin perunoita toisella paistinpannulla... ja huutelin miesväkeä kattamaan pöytää ja syömään...

Tässä leikkeet leivitettyinä ja menossa heti paistumaan pannulle, ennen kuin leivityspinta pehmenee kun ovat noin limittäin lautasella.....

890894.jpg

Hyvää tämä oli, mutta kyllä pitää todeta että tähänkin kyllästyisi jos liian usein joutusi syömään näitä leikkeitä (tai pihvejäkin) .... kyllä ihan tavallinen kotiruoka on "poikaa"

890897.jpg