Tortilloja syödään aika usein pikkusuolaisena ruokana. Oma lenmppari lihaksi on tietenkin broileri, mutta joskus pitää toteuttaa toisenkin syöjän toiveita. Täksi kerraksi olin varannut lihaksi naudan minuuttisuikaleita. Ruskistin lihat pannulla, laitoin sekaan tuoretta paprikaa ja mausteita. Seassa oli isompia lihasuikaleita ja ne leikkelin keittiösaksilla pieniksi. Minun makuuni nuo lihasuikaleet ovat kovin suolaisia, mutta onneksi tortillan muut ainekset miedontavat suolaisuutta.
Lihojen lisäksi lämmitettyjen täysjyvävehnätortilllojen päälle laitettiin vihreää salaattia, kurkkua, tomaattia, persikkaa ja ananasta, taco saucea (santa marian) ja fetajuustoa.
Iso tortillakuori ja kohtuudella täytettä, niin pystyy käärimään ja täytteetkin pysyvät sisällä.
Tässä erään toisen kerran kokoamamme tortillat. Pienemmät tortillapohjat, paistettua maustettua broileria, vihersalaattia, ananasta, kurkkua, paprikaa, tomaattia, pineapple salsaa (Santa Marian) ja marinoitua punasipulia. Noista tortillalätyistä en niin tykännyt, mutta täytteet oli miun maun mukaisia.
Ja vielä yksi versio. Tortillalätyn päällä on vihersalaattia, paistettua broileria voimakkaaksi maustettuna(chicken taco- mausteseoksella, valkosipulilla, paprikajauheella), tomaattia, paprikaa, ananasta, fetajuustoa ja pineapple salsaa. Hyvin sai tämänkin kääräistyä paketiksi, kun laittoi täytteitä kohtuudella.
Kommentit