Tätä ihanaa pikkusuolaista ruokaa olen tehnyt muutamia kertoja, vaan ei ole vielä ehtinyt tänne muistiin....
Pikkasen erilaisia nachogratiiniohjeita on netti pullollaan....minä otin ohjenuoraksi tämän ohjeen..... sieltä voi myös kurkata miten hauskan näköinen gratiini voi olla, mikäli viitsii latoa maissilastut pystyyn jauhelihaseoksen päälle... häpeän, minä en viitsi, hurautan vaan ne röykkiönä ananasten kanssa vuokaan
Tähän nachogratiinin hurautin vielä paiston jälkeen ennen syöntiä lisää maissilastuja ja ananaksen jämät jääkaapista.
400 g jauhelihaa
1iso keltasipuli tai punasipuli
1 iso paprika
2 isoa tomaattia
1 pss taco/fajita spice mix ( kannattaa maistella tarvitseeko koko pussillista, ettei tule liian voimakasta ja käy näin

n.3/4 dl vettä
200 g tuorejuustoa ( käytin maustamatonta, mutta toki mieleinen maustettu versiokin käy)
1 pieni prk säilykeananasta paloina
100 g maissilastuja
100-150g juustoraastetta

Nachogratiini passaa syötäväksi ihan tällaisenaan vaikkapa iltaruokana/iltapalana, pikkupippaloissa tai vaikkapa istuttaessa ystävien kanssa iltaa...kaveriksi passelia juomaa, niin avot
Broileriversionakin olen tätä tehnyt...vaan enpäs nyt yhtään kuvaa siitä löytänyt. Lihana käytin broilerin filesuikaleita ja juustoksi laitoin kreikkalaista valkosipulituorejuustoa, muutoin mukailin tätä samaa ohjetta. Oli hyvää sekin!
Kommentit