2050135.jpg

Helpot tonnikala-katkarapuleivät

6 viipaletta rouheista sekaleipää...tai mitä leipää nyt kukin haluaa käyttää

leipien voiteluun jotain maustettua tuorejuustoa ( laitoin chili-paprikajuustoa) tai rasvaa

täyte:

3 pienen pientä purkillista vaaleaa veteen säilöttyä tonniklaa ( 1 purkissa on 80 g kalaa)

2 dl juustoraastetta

1 dl katkarapuja

2 ananaskiekkoa paloiteltuna

(2 rkl hienonnettua purjoa)

pinnalle: tomaattiviipaleita + vähän juustorastetta vielä päälle

Voitele leivät. Sekoita täyteainekset sekaisin ( tonnikalasta kannattaa valuttaa vähän lientä pois, osa saa jäädä) ja levitä leiville. Pinnalle vielä tomaattiviipaleita ja vähän juustoraastetta. Ruskista 200-225 asteisessa uunissa kunnes ovat saaneet vähän väriä ( vajaa 10 min).