Helpot tonnikala-katkarapuleivät
6 viipaletta rouheista sekaleipää...tai mitä leipää nyt kukin haluaa käyttää
leipien voiteluun jotain maustettua tuorejuustoa ( laitoin chili-paprikajuustoa) tai rasvaa
täyte:
3 pienen pientä purkillista vaaleaa veteen säilöttyä tonniklaa ( 1 purkissa on 80 g kalaa)
2 dl juustoraastetta
1 dl katkarapuja
2 ananaskiekkoa paloiteltuna
(2 rkl hienonnettua purjoa)
pinnalle: tomaattiviipaleita + vähän juustorastetta vielä päälle
Voitele leivät. Sekoita täyteainekset sekaisin ( tonnikalasta kannattaa valuttaa vähän lientä pois, osa saa jäädä) ja levitä leiville. Pinnalle vielä tomaattiviipaleita ja vähän juustoraastetta. Ruskista 200-225 asteisessa uunissa kunnes ovat saaneet vähän väriä ( vajaa 10 min).
Kommentit