Kastike on jälleen kerran tehty jauheesta = mausteinen bearnaisekastike. Uunissa kypsennetyt lohkoperunat tulee maustettua aina pikkasen eri tavalla, yksi perunoiden ohje löytyy täältä.

Possun ulkofileen ostin ihan maustamattomana, kun en oikein vielä tiennyt mitä ruokaa siitä tekisin.... jonkin sortin lihakääryleet oli mielessä.... Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja  viime sunnuntai aamuna pääsin helpolla kun vaan maustoin fileen suolalla ja mustapippurirouheella ( laitoin aika reilusti) ja laitoin lihan ihan sellaisenaan matalassa uunivuossa kypsymään n. 175 asteiseen uuniin.... meillä tällainen liha saa olla ihan kunnon ruskeaksi paistettua. Ulkofilepätkä oli uunissa sopivan ajan  ja  tekeytyi folion alla hetkisen ennen leikkaamista viipaleiksi.