Possun sisäfilepihvit kermaisessa sinappi-omenakastikeessa.
1 ( n. 500g ) maustamaton porsaan sisäfile
rasvaa paistamiseen
2 pientä sipulia hienonnettuna
suolaa
n.½ tl sitruunapippuria
n. ½ dl sinappia
1-2 dl vettä
2 dl ruokakermaa ( 15%)
1-2 omenaa (kuori ja lohko)
koristeeksi persiljaa/ruohosipulia
Puhdista file ja leikkaa se viipaleiksi ( minulla tuli 10 viipaletta), painele viipaleita käsien hiemn ohuemmiksi. Ruskista lihat ja sipulit paistinpannulla. Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet. Anna hautua kannen alla n. 20min. Lisää omenalohkot ja hauduta vielä niin että nekin pehmenevät ( n. 5 min). Tarkista maku ja lisää vihreyttä pinnalle.
Me söimme tätä ruokaa ihan perunoiden, kasvisten ja vihersalaatin kera. Dorakin tykkäsi lihasta.....muu sille ei kelpaa.
Kommentit