Vaikka yritänkin blogini pitää ruokablogina, näkyy aina silloin tällöin muutamia koirakuvia ja mainintoja nelijalkaisista.

Olen saanut s-postiini ja kommenteissa ( kiitos ihanat koiraihmiset) kyselyjä Doran voinnista, joten laitetaanpas pieni päivitys vanhan ladyn kunnosta.

Kävimme viime perjantaina eläinlääkärillä... käynnin tarkoitus oli  tutkia, onko elämä vielä elämisen arvoista Doralle.

Dora on lähes 15 vuotias, joten kaikenlaisia vanhuudenvaivoja on ilmaantunut. Eikä asiaa ainakaan parantanut parin viikon takainen pieni yöllinen uintiretki. ( Dora karkasi ja meinasi hukkua naapuritalon syvään ojaan...)

Onneksi eläinlääkäritäti oli sitä mieltä että elämä on vielä elämisen arvoista Doralle, jippii! Vanha rouva oli oikein tiitteränä lääkärissä.... mennä kulki kuin hyvinä aikoina.

Uintiretken tiimoilta Doralla on vielä keuhkoputken tulehdus, johon saaatiin antibioottikuuri ja kolottaviin lonkkiin ( nivelrikko) tulehduskipulääkkeitä. Selässä ei tuntunut mitään kummempaa, vaikka selkä köyristyneenä Dora käveleekin. Selkä on köyryssä välillä pahemmin, välillä se on taas hieman suorempana. Lisäksi Dora rupeaa syömään mielialalääkkeitä ja pillereitä kolottaviin niveliin...sittenpä me Doran kansa kumpikin syödään hainrusto-vihersimpukkapillereitä

... ei oikein Dora tykännyt kun kävin herättelemässä kuvausta varten, eli kuva on ihan just äsken räpsästy Dorasta.

Päivä kerrallaan mennään... kukaan ei voi tietää tulevaa..... jospa Dora vielä ensi kesän näkisi ja saisi loikoilla auringossa  omalla pihalla meidän muiden kanssa....