Kaikkien mangoruokien ystävän'ä tein tällä kertaa vatkattua puuroa mangosta. meidän kaupassa ei taaskaan ollut muussa muodossa mangososetta kuin vauvan ruokina... mutta hyviähän nekin ovat....
Tässä mangopuuro hautumassa kypsäksi.
1.2 l vettä
sokeria maun mukaan
hiven suolaa
7 pientä prk mangososetta ( Semperin tällä kertaa )
lähes 2½ dl mannasuurimoita
Valmistaminen:
Kiehauta vesi, sokeri, suola ja sose kiehuvaksi. Ripottele mannasuurimot kuiviltaan koko ajan vatkaten. Hauduttele puuro kypsäksi noin 10 min. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi. Itse Laitoin vatkaamisvaiheessa noin 1 dl appelsiinimehua puuroon... tuntui hieman liian paksulta.
... hyvää oli ilman maitoa...
... ja maidon kanssa.....
Kommentit