CIMG3291.jpg

Uuden vuoden aikaan olimme siskoni porukoiden luona Kaavilla ja siellä tuli paisteltua gluteenittomia lättyjä Farinan lättyjauhoseoksesta. Ihan positiivinen kokemus....sekä paisto, että syönti.

Minä haluaisin tietty noihin lättyihin ripsauksen suolaa lisää, vaan sisko ei ja kun hänen huushollissa oltiin, niin ilman suolaripsausta letut tehtiin. Sokeria lätyissä ei ole, joten sitä kaipaavat ripsauttaavat sitäkin hieman sekaan.

Gluteenittomien lättyjen kanssa oli tarjolla aprikoosi-, vadelma- ja omenasoseita/marmeladeja.

CIMG3277.jpg

Tässä kuvassa on pakkauksen ohjeen mukaan tehty tuplasatsi maito nesteenä ja isoimmalla munamäärällä. Paisteltiin sekä pieniä että isoja lättyjä ja hyvin onnistuu isojenkin lättyjen kääntö, kun ei vaan hötkyile paiston kanssa.

 

CIMG3295.jpg

Tämän näköistä jauhopakkausta kannattaa etsiä kaupasta, jos innostuu näitä testailemaan...