Tämän hetken oma lemppari aamupala on ehdottomasti kananmunaa jossakin muodossa, yleensä munakkaana, kokkeliona tai paistettuna. Tällä kertaa hain ulkoa lisättäväksi muinakkaan pinnalle rucolaa, persiljaa ja sipulin vihreitä varsia .
Tässä on 4 munaa + 4 rkl vettä ja rasvaa paistamiseen. Kostean munakasmassan pinnalle lisäsin emmentaljuustos pieninä kuutioina ja hienonnettua pippurikinkkua, kansi päälle ja miedolla lämmöllä annoin vielä kuumentua, kunnes juusto suli. Vihreät pintaan ja heti syömään.
Puuron kavelrina oleva soppa on mansikka-raparperiversiota.
Tällaisen annoksen syön usein aamu- tai iltapuurona. Maitoon keitetty hiutalepuuro, hedelmiä, marjoja, soppa on espanjalaisista mansikoista keitetty.
Kommentit