2115568.jpg

Me söimme porsaankyljyset kermaperunoiden, kasvisten ja tavallisen vihersalaatin kera.

Porsaankyljykset

3 porsaankyljystä

lihojen maustamiseen: öljyä, suolaa, paprikajauhetta, soijakastiketta

1 iso sipuli

tilkkanen vettä

n. 10 kpl miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja

2 kiekkoa säilykeananasta paloiteltuna

pitsamaustetta (tai muuta yrttiä esim. rosmariini tai salvia käy kyljyksille hyvin)

Nuiji kyljyksiä hieman. Mausta kyljykset ja anna niiden maustua jääkaapissa peitettyinä noin tunnin ajan.Paista kyljykset molemmin puolin kypsiksi. Lisää pannulle sipuliviipaleet ruskistumaan samalla. Lisää pannulle tilkka vettä ( vain sen vera että ruskistuminen lakkaa) ja kansi päälle ja anna kyljysten vielä hautua. Kokeile kyljykseien kypsyyttä pistämällä haarukalla -> kun tuntuu pehmeältä, ovat kypsiä. Lisää pannulle anananspalat ja puolikkaat tomaatit ja ripottele vielä pitsamaustetta pinnalle. Kypsennä vielä kannen alla niin että kaikki on kuumaa ja tomaatit ovat hieman pehmenneet.