Hyvin samalle näyttää mitä tämä kakku....on kuitenkin eri kakku ja huomattavasti pienempi kooltaan ( matalampi)

Suklaa-appelsiinikakku

200 g rasvaa

200 g sokeria

4 munaa

250 g vehnäjauhoja ( 1 dl = n. 65 g)

2 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliini tai vaniljasokeria

puolen appelsiinin ohuelti raastettu oranssi kuori ( tai osta kuoriraaste valmiina)

0.5 dl appelsiinin mehua

0.25 dl maitoa ( nesteitä ei saa sekoittaa keskenään, jotta ei juoksetu)

100 g rouhittua tummaa suklaata

1 dl Mariannecrushia

Valmistaminen:

- vatkaa rasva ja sokeri hyväksi vaahdoksi

- lisää puolet munista, neste+kuori ja puolet keskenään sekoitetuista kuivista aineksista ja sekoita rivakasti taikinaksi

- lisää loput munat ja kuivat ainekset ja sekoita taikinaksi

- lisää suklaat ja sekoita varovaisesti sekaisin

- paista kakku noin 2 litran voidellussa (jauhotetussa) vuoassa ( minä paistoin isossa 2.4 litran sydänvuoassa) 150 - 170 asteen uunissa noin 1 tunti. Tarkista kakun kypsyys tikulla kakkuosan keskeltä ( kuiva tikku = kypsä kakku).

 - Jäähdytä kakkua hieman ja kumoa se varovaisesti ritilälle/vadille.