CIMG8773.jpg

Mimmin keittiö vaikenee pakottavista syistä. Onko vaikeneminen lopullista vai vain tilapaistä, sen tulee aika näyttämään. Jos vaan suinkin pystyn ja kykenen, niin palailen kyllä blogini ääreen sitten joskus kuukausien päästä... En ole vielä näiden reilun 8 vuoden ja lähes 2500 tekemäni postauksen aikana kyllästynyt tähän rakkaaseen harrastukseen, vaikka hiljaisempiakin aikoja on näihin bloggailuvuosiin sisältynyt. Aina välillä oikeat työt meinaavat viedä liikaa aikaa kotitekemisiltä ja harrastuksilta. Blogini vaikenemisen syynä ei nyt ole työasiat, vaan ihan muut syyt, joita en aio täällä julkisesti enempää käsitellä. 

CIMG8863.jpg

Kiitos teille kaikille blogissani käyneille, jotka olette näiden vuosien aikana kommentoineet ja yhtälailla kaunis kiitos myös teille, jotka olette blogissani käyneet kommentoimatta. Blogiini kertynyt 29500 kommenttia näiden vuosien aikana. Toki siinä on mukana myös omat vastaukseni. En sulje blogistani kommentointimahdollisuutta, mutta huomisesta päivästä eli 28.9.15 alkaen en ole vastailemassa kommentteihin ennenkuin vasta sitten jos/kun palailen linjoille takaisin.

CIMG7574.jpg

CIMG7601-001.jpg

Näiden kesäisten kuvien myötä toivottelen teille kaikille mahollisimman makoisia ruoanlaitto- ja syöntihetkiä ihanassa seurassa.

CIMG7584.jpg

Ystävän ajatus ja rohkaiseva hymy
ovat lämpö ja valo,
joita me kaikki tarvitsemme
jaksaaksemme elämämme matkalla.