Itse tehtyjen pitaleipien täytteenä on kebab-lihaa + kasviksia (vihreä salaatti, kurkku, tomaatti, paprika, kurkkusalaatti) ja kahdenlaista ( kermaviilikastike ja kaupan taco-salsa) kastiketta...
Pitaleivät tehty tällä aikaisemmasta postauksesta löytyvällä ohjeella.
Ihan hyvin kohosivat ontoiksi kaikki 8 pohjaa.
Kebabin tein tällä kertaa pelkästään naudan jauhelihasta hieman vähemmillä mausteilla mitä aikaisemmin.
( 1.4 kg naudan jauhelihaa + 3½ tl mustapippurirouhetta+3 tl paprikajauhetta+3 tl valkosipulijauhetta+4½tl suolaa+4½tl aromat-seosta +1dl öljyä)
Aikaisempia kebabkokeilujani löydät esim. täältä tai täältä.
Kyllä oli paljon hankalampaa leikattavaa kebab kun se ei ennättänyt kunnolla jäähtyä kun piti päästä syömään... yleensä olen paistanut kebabpötkylän jo edellisenä päivänä ja se on ollut jääkaapissa tekeytymässä yön yli jolloin siitä on saanut leikattua todella ohuita suikaleita.
Kyllä oli hyvää!
Kommentit