Tämä broileriruoka on erittäin nopea ja helppo valmistaa. Aikaa pienen annoksen tekoon menee noin 15 min.... jos ei valitse sellaista riisiä lisäkkeeksi, että sitä pitää keittää 40 min. Hyvä minä!!!! En nimittäin ollut katsonut tarkempaan riisipakettia ostaessani sen ja olin ottanut tummaa riisiä (Rainbown) ja se ei meinannut millään kypsyä.... toki pakkauksessa kypsymisajaksi ilmoitetaan 35 -40 min. Minä keittelin tuota tummaa lisäkeriisiä 45 min ja sitten ruvettiin syömään..... ei enää onneksi narskunut.....

Persikkabroileri 

(riittää 3 - 4 syöjälle, riippuen miten nälkä on)

300 g rasia broilerin filesuikaleita, maustamaton( toki paistisuikaleetkin käy, joutuu vaan kypsentämään hieman kauemmin, ja valmiiksi marinoitukkin käy, mutta en tykkää niistä..... hätätingassa käytän toki)

öljyä paistamiseen

2 dl prk ruokakermaa ( minulla oli vain 5 %, joten jouduin laittamaan vähän suurusta)

vaaleaa Maizena-suurustetta

n. 100 g sulate-tai tuorejuustoa

suolaa, valkopippuria jauhettuna, vähän curryä, aromisuolaa

4 säilykepersikan puoliskoa isoina kuutioina

Valmistaminen

- paista lihapalat kevyesti öljytyllä paistinpannulla

- lisää ruokakerma, tilkka vettä, mausteet ja juusto ja kypsennä noin 10 min.

- lisää persikkakuutiot ja kuumenna.......

- tarvittaessa lisää vähän vaaleaa suurustetta tai suurusta vehäjauhoilla tai valkoisella maissitärkkelysjauholla

- maistele ja lisää mausteita tarvittaessa... tarkista myös kastikkeen sakeus...

836389.jpg

Lautasella persikkabroilerin lisänä siis tummaa riisiä, kurkkua, tomaattia ja vesimeloonia.

Hyvin teki persikkabroileri kauppansa ja loput broilerinpalaset

( kastikeosa poistettava, tietenkin )

syö tämä hemmoteltu hauveli Dora, jonka herkkua on broileri kaikessa muodossa.

836523.jpg

Dora ei oikein suostunut poseraamaan .... on niin epäluuloisen näköinen tuossa kuvassa..... luuli kait joutuvansa pesulle!!!