Jotain herkkua oli tarkoitus rahkasta tehdä viikonloppuna......Katin blogissa bongasin valkosuklaisen mustikkamoussen, joten päätin apinoida ja käyttää myös omaan rahkaherkkuuni valkosuklaata. Kiitos Kati vinkistä.
Valkosuklainen persikkaherkku
4 dl vispikermaa
4 dl rahkaa ( käytin sitruunarahkaa ja maustamatonta rahkaa)
820 g prk säilykepersikoita valutettuna -> 470 g persikkaa
130 g levy valkosuklaata
sokeria oman maun mukaan ( en laittanut yhtään)
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai kattilassa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Paloittele valutetut persikanpuolikkaat. Yhdistä rahkaan ensin valkosuklaa sitten persikat ( jätä osa päälle) ja viimeisenä kermavaahto. Tarkista makeus ja lisää tarvittaessa sokeria. Ripottele persikkakuutioita päälle. Ohjeella tulee 6 hyvänkokoista annoskulhollista rahkaherkkua.
Kommentit